Deze zien beide partijen dan ook met veel vertrouwen tegemoet. Nuvema heeft een netwerk van meer dan 300 relaties, die allen zeer zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van een aantal belangrijke competenties: Persoonlijke aandacht, transparantie, betrokkenheid en discretie. Jan van Leijen heeft ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche.

J. van Leijen Uitvaartverzorging
Is erg actief als uitvaartverzorger ten behoeve van lokale uitvaartverenigingen. Er zijn echter genoeg gebieden waar de verenigingen zelf niet actief zijn. Deze leemte wordt met de nieuwe samenwerking goed opgevuld. Zo kan er nu voor die gebieden ook de maatwerkvoorziening van Nuvema aangeboden worden.

Samenwerking
Jan van Leijen: "Ik ben al langer bekend met Nuvema. Daar Nuvema al jarenlang een goede relatie heeft met de uitvaartverenigingen in Noord Holland kwam er vaak bij de bespreking van een uitvaart een polis van Nuvema op tafel. Zo'n polis zorgt dan voor een complete dekking van de uitvaartkosten. Een prima aanleiding voor J. van Leijen Uitvaartverzorging om deze nu ook zelf aan te bieden".

Nuvema
De Nederlandse Uitvaartverzekering Maatschappij, kortweg Nuvema, is sinds 1949 actief in de uitvaartbranche. Nuvema biedt een pakketverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden. Hiermee onderscheidt Nuvema zich van andere uitvaartverzekeraars en is Nuvema in staat een verzekeringspakket nauwkeurig af te stemmen op de behoefte van de consument. Deze aanpak en visie resulteert in een pakket dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

Voor meer informatie: www.www.Nuvema.nl of bel: 035-5480808.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:072-5742823