12 tot 13.00 uur lunchbuffet in de SERRE (vooraf aanmelden zie LUNCH)

13 tot 17.00 uur uitvaartmarkt in de SERRE en het SOUTERRAIN

13 tot 13.30 uur speeddate in de SERRE en het SOUTERRAIN

14 tot 14.30 uur concert en welkom in de HEERENZAAL

15 tot 15.30 uur symposium in de HEERENZAAL

16 tot 16.30 uur workshops in de HEERENZAAL, de PUB, het SOUTERRAIN en de KELDER

17 tot 18.00 uur napraten in de SERRE

Hotel De Koperen Hoogte, Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle

Elke activiteit duurt een half uur en daartussen zijn er pauzes en kunt u de uitvaartmarkt in de SERRE en het SOUTERRAIN bezoeken.

AANMELDINGEN

Wij behandelen aanmeldingen en betalingen op volgorde van binnenkomst.

CONCERT

CONSUMPTIEBON

Bij de INSCHRIJFBALIE krijgt u op 17 april 3 consumptiebonnen ter besteding in de bar in de serre en in de bar in het souterrain. Fris en bier zijn 1 bon, wijn is 2 bonnen. Extra consumptiebonnen zijn bij de INSCHRIJFBALIE te koop à € 2 per stuk. De consumptiebonnen zijn ALLEEN in te leveren in de bar van het hotel tussen 12 en 17 uur.

DINER

Na afloop van de middag kunt u om 18 uur voor eigen rekening in het hotel dineren.

DOEL VAN DEZE BIJEENKOMST

Deze middag is bedoeld om te netwerken en nieuwe en oude collega’s te ontmoeten. Effectieve zakelijke relaties bestaan dankzij persoonlijk contact.

ENTRÉEKAART

Voor deelname aan de zakelijke speeddate, deelname aan het symposium, deelname aan een van de workshops en bijwonen van het concert, dient u vooraf een entréekaart (inclusief 3 consumptiebonnen, de gehele middag gratis koffie en thee) te bestellen door € 20 (voorverkoopprijs inclusief 19% BTW) per persoon over te maken op bankrekening Triodos 212.109.987 t.n.v. Van Looveren uitvaartzorg, Amsterdam onder vermelding van de namen van de personen die komen en “Zwolle 17 april 2011”. Aan de kassa kosten de kaarten per stuk 25 euro.

Om de toegangsprijzen zo laag mogelijk te houden, krijgt u GEEN kaart toegestuurd. De namen van degenen die betaald hebben, komen op een lijst te staan. Bij de ingang controleren wij uw naam en krijgt u de consumptiebonnen en het dagprogramma. Bestelt u meer dan 2 entréekaarten, dan krijgt u korting, zie GROEPSKORTING.

GROEPSKORTING ENTRÉEKAARTEN

Als u meer dan 2 kaarten in de voorverkoop bestelt, krijgt u een groepskorting; 2 kaarten

€ 17,50 per stuk, 3 kaarten of meer € 15 per stuk. Aan de kassa krijgt u geen groepskorting.

LUNCH

Er is van 12 tot 13 uur een lunchbuffet in de SERRE van de Koperen Hoogte. Deelname is alleen mogelijk door € 10 per persoon over te maken op bankrekening Triodos 212.109.987 t.n.v. Van Looveren uitvaartzorg, Amsterdam onder vermelding van de namen van de personen die komen en “lunch 17 april 2011”. Het geld dient uiterlijk op 13 april op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

INTERNET

Zolang onze website nog niet klaar is, kunt u altijd de laatste informatie vinden op: www.uitvaartinformatie.nl
KLIK op het logo Vitaal_evenementen_logovan ‘VITAAL netwerken’ en u komt meteen bij de juiste pagina in de agenda.


17_april_netwerken

NETWERKEN

De dag is bedoeld om te netwerken en oude èn nieuwe collega’s te ontmoeten (op de foto de bijeenkomst in Amsterdam). Netwerken houdt in dat u in gesprek gaat met iemand die ook in u geïnteresseerd is. Een verkooppraatje houden tegen iemand die geen belangstelling heeft, heeft weinig zin en is zonde van uw tijd en energie. Het ongevraagd uitdelen van visitekaartjes, folders en dergelijke raden wij af.

OPENBAAR VERVOER

Als u met de trein naar Zwolle reist, kunt u met de taxi in 15 minuten in de Koperen Hoogte zijn. Treintaxi ritprijs 4,80 euro, minimaal 1 uur vantevoren reserveren via telefoon: 0900-8734682 of Connexxion taxi telefoon 0900 2000.150  website www.9292ov.nl

PARKEREN

U kunt uw auto GRATIS parkeren op de parkeerplaats van het hotel.

PLATTEGROND, PRESENTIELIJST en PROGRAMMA

Bij de receptie krijgt u op 17 april bij inschrijving een plattegrond van De Koperen Hoogte, het volledige programma, een lijst van alle deelnemers en de standhouders van de uitvaartmarkt.

SPEEDDATE

De speeddate (zie netwerken hierboven) in Amsterdam was een groot sukses; alle aanwezigen namen plaats op de bank en waren de hele verdere middag in gesprek. De speeddate vindt plaats in de SERRE en het SOUTERRAIN van De Koperen Hoogte. Tijdens de speeddate vertelt u in 1 minuut wat u doet en daarna vertelt uw gesprekspartner ook in 1 minuut wat hij of zij doet. Na die 2 minuten draait u zich om en praat met uw andere buurman of –vrouw. Na weer 2 minuten wisselt u van plaats en vertelt u weer uw verhaal. Zo spreekt u in duo’s in een half uur met 12 verschillende personen die werkzaam zijn in de uitvaartsector en toeleveranciers. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met iedereen die spraakmakend is in de uitvaartwereld. Komt u met meerdere mensen van hetzelfde bedrijf of met bekenden, neem dan plaats aan verschillende tafels. Anders komt u misschien tegenover uw collega te zitten! Aan de speeddate kunnen maximaal 96 personen deelnemen. Aanmelden bij de balie.

SYMPOSIUM ONDERWERP

Het onderwerp van het symposium is: “Uitvaartverzorger; verkoper of dienstverlener?” Enkele sprekers geven kort hun visie daarop. Daarna mag u reageren of vragen aan elkaar stellen.

UITVAARTMARKT

In de serre en het souterrain van de Koperen Hoogte is een uitvaartmarkt. Er zijn maximaal 51 stands te huur.

In de SERRE kunt u het volgende huren:

A. Tafel (140 x 70 cm) met 4 stoelen (daar kunnen ook 2 personen plaatsnemen die samenwerken). In de serre staan de tafels 50 cm van elkaar. Prijs 119 euro incl.BTW.

B. Statafel met 2 barkrukken. Prijs 59,50 euro incl.BTW.

In het SOUTERRAIN kunt u het volgende huren:

C. Een stand van 3 meter breed en 2 meter diep met een tafel met 4 stoelen. Prijs 59,50 euro incl. BTW.

D. Een statafel met 2 barkrukken. Prijs 29.75 euro incl. BTW.

In de TENT op het terras:

E. Er staat een tent van 10 x 15 meter op het terras. U kunt een plaats huren voor uw rouwwagen of ander bijzonder vervoermiddel. Prijs 29.75 euro incl. BTW.

De huur van een statafel is inclusief 1 toegangskaart en van een tafel inclusief 2 entréekaarten en het bijwonen van het concert. Tevens krijgt u per entréekaart 3 consumptiebonnen en de hele middag gratis koffie en thee. U kunt op de dag zelf een tafel kiezen in een van de zalen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Indien er nog plaatsen over zijn, kunt u deelnemen aan het symposium en aan 1 van de workshops.

VISITEKAARTJES

Essentieel op een netwerkdag zijn uw visitekaartjes. Er kunnen maximaal 250 personen deelnemen, dus neem voldoende visitekaartjes mee. Speld er 1 op en doe er 1 in uw jas als u die in de garderobe hangt.

WIE DOET WAT?

Om elkaar makkelijker aan te kunnen spreken, krijgen de verschillende beroepsgroepen ieder een eigen kleur. Deze sticker kunt u op uw visitekaartje plakken, zodat iedereen direct kan zien wat u doet. Bij uw inschrijving bij de balie vragen wij u wat uw voornaamste bedrijfsactiviteit is.

GROEN uitvaartzorg / begraafplaatsen / crematoria

BLAUW kisten / waden / drukwerk / vervoer

ROOD kunst / grafmonumenten / urnen

ORANJE rouwbegeleiding / ritueelbegeleiding

GEEL journalist / media / internet / fotografie

 

WORKSHOP THANATOPRAXIE

Thanatopraxie en balsemen. Altijd al benieuwd hoe dat werkt? Erik Verweij geeft uitleg en een presentatie over de werkwijze en de vloeistoffen.


17_april_opbaarhuisje

WORKSHOP OPBAREN

Thuis opbaren in mobiel tuinhuisje met verlichting. Als een huis niet geschikt is om een overledene op te baren, is een mobiel tuinhuisje de oplossing. Franca van de Kerkhof bedacht een opbaartuin-huisje en heeft daarmee een mogelijkheid gecreëerd tussen thuis opbaren en in een rouw-centrum. Medewerkers van Franca zetten het huisje in elkaar en de nabestaanden kunnen het geheel naar eigen smaak inrichten. Studenten van de Alanus Hogeschool in het Duitse Alfter ontwerpen en bouwen nieuwe huisjes.

WORKSHOP KOELEN MET GRASZODEN

Koelen met graszoden? Echt het kan! Gijsje Teunissen zal laten zien hoe u dat kunt doen met gras uit de tuin van het hotel.

 

VRAGEN EN REACTIES

Vragen en reacties het liefst per e-mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Met vriendelijke groet, Vital van Looveren

VITAAL Netwerken; zakelijke ontmoetingen

www.vitaalnetwerken.nl (nog in voorbereiding)

Van Looveren uitvaarten

Oosterpark 30 1092 AJ Amsterdam

Telefoon: 020 – 463 55 03

FAX: 020 – 692 88 95

Bank: Triodos 212.109.987


17_april_vital_van_looveren

Het hele persbericht als een pdf file downloaden: pdf Vitaal_netwerken_programma_17_april_2011.pdf