De middag begint met het succesnummer; de speeddate. In een half spreekt u in duo’s uur met 15 verschillende personen die werkzaam zijn in de uitvaartsector en toeleveranciers. Een unieke netwerkgelegenheid om kennis te maken met iedereen die spraakmakend is in de uitvaartwereld.

Er is een concert met zangeres Hannelore en trompettist Antoine van Buggenum.

Het onderwerp van het symposium is: “Uitvaartverzorger; ondernemer of dienstverlener?” Een van de sprekers is uitvaartverzorgster Monica Zeegers. De voorzitter van het symposium is Ritueel Begeleidster van het jaar 2010 Henriëtte van den Brand.

Gedurende de hele middag kan men 5 workshops volgen.

Franca van de Kerkhof bedacht een opbaartuinhuisje en creëerde een unieke mogelijkheid van in huiselijke kring afscheid nemen.

Koelen met graszoden? Echt het kan! Uitvaartbegeleidster Judy Koopman zal samen met wadenmaakster Monique Rang laten zien hoe u dat kunt doen met gras uit de tuin.

Thanatopraxie oftewel balsemen. Altijd al benieuwd hoe dat werkt? Met een pop geeft Rouw Service Nederland een levensechte demonstratie.

Hermien Embsen en Ton Overtoom van de opleiding Het Moment geven een workshop "Ritueel begeleiden bij afscheid".

Verhalenvertelster Anne van Delft geeft een workshop vertellen van verhalen. Vertellen is iets heel anders dan voorlezen!

Tussen de pauzes kunt u de uitvaartmarkt bezoeken.

(Klik hier) voor het hele programma op 13 maart

 

Organisatie: VITAAL netwerken

Informatie en entreekaarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.