Qua sfeer en inrichting hebben we hier rekening mee gehouden. We hebben bijvoorbeeld een speciale ruimte waarin nabestaanden in alle privacy de uitvaart kunnen regelen. Voor nabestaanden die niet woonachtig zijn in de plaats van de overledene of voor mensen die thuis geen geschikte ruimte hebben, is dit extra fijn.’

Centraal gelegen

Het kantoor is gelegen aan Bastion 26 in Veldhoven. Van Ham: ‘Voorheen zaten we in Acht. We hebben voor Veldhoven gekozen omdat het centraal gelegen is. We bedienen hiermee de inwoners van het gehele gebied.’ Het kantoor ligt vlakbij de Heerbaan en is gemakkelijk te bereiken. ‘Iedereen is welkom bij ons, we zijn met achttien medewerkers dus op werkdagen is er altijd iemand aanwezig’, aldus Van Ham. Bij het kantoor kan men terecht voor informatie over uitvaartzaken en voor het regelen van een uitvaart.

Officiële opening

Tijdens de officiële opening zullen achtereenvolgens Maruschja van Ham, burgemeester Mikkers en Joris Huizinga, directeur DELA Uitvaartverzorging, het woord nemen. Daarna is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje.

 Programma en adres:

Datum: donderdag 17 maart 2010

Tijdstip: 16:30 uur (ontvangst) – 18:30 uur

Locatie: Districtkantoor, Bastion 26, 5509 MJ Veldhoven.

Indien u aanwezig wenst te zijn, graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over DELA

Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.