Gijsje Teunissen staat in Bergen en de wijde omgeving bekend om haar warme, betrokken en sfeervolle afscheidsvieringen.

Vanaf nu is het mogelijk om met CHARON Uitvaartbegeleiding afscheidsvieringen te laten plaatsvinden bij Fossus. De prachtige ambiance nodigt uit tot een sfeervolle, eigentijdse en natuurlijke afscheidsviering.

Op zaterdag 5 maart is dan ook iedereen van harte welkom om van 13.00 tot 17.00 uur kennis te komen maken met de mogelijkheden rondom afscheidsvieringen bij Fossus. Op het hele terrein zijn impressies van uitvaarten te zien en kan men informatie inwinnen bij Gijsje en medewerkers van Fossus. Denk aan een afscheidsviering bij het strandje met vrienden, of een heel intiem samenzijn in een Balinees huisje alleen met het gezin. De grote kas met een stukje interieur van het Amstelhotel en gevuld met steenoude fossielen nodigt uit tot een meditatief samenzijn.

Deze middag wordt omlijst door live muziek. De Italiaanse kok Ylenia Borsato zal deze middag vanuit de buitenkeuken over de mogelijkheden van Italiaanse catering tijdens of na een afscheid bij Fossus vertellen. Ook is het mogelijk om onder haar gepassioneerde begeleiding een Italiaans afscheidsmaal te bereiden.

Kom gerust een kijkje nemen en beleef of dit misschien het plekje is waar u uw familie en vrienden wilt uitnodigen voor uw laatste afscheid.

Zaterdag 5 maart, 13.00 tot 17.00 uur Fossus (vh Fattura Garden) Duinweg 57A 1871 AD Schoorl

Inlichtingen: Gijsje Teunissen, CHARON Uitvaartbegeleiding: 06-21516130