Waarom PC Hooft?

PC Hooft is een solide partner. De uitvaartverzekeringen hebben een aantal sterke verkoopargumenten ten opzichte van andere verzekeraars.

• De natura verzekeringen van PC Hooft zijn waardevast. De klant verzekert een basispakket van diensten en producten die bij elke uitvaart noodzakelijk zijn. Dit pakket wordt bij overlijden door PC Hooft geleverd. Ook als dat pakket in de toekomst veel meer kost.

• Kinderen zijn tot en met 17 jaar gratis meeverzekerd op de polissen van beide ouders.

• PC Hooft stelt bij de acceptatie van verzekeringen géén gezondheidsvragen. Wel is er sprake van een carenztijd van 2 jaar.

• Voor koopsomverzekeringen geldt onder de 60 jaar 3 maanden carenztijd. Vanaf 60 jaar geldt géén carenztijd meer.

Keurmerk Uitvaartzorg

PC Hooft Uitvaartverzorging is voor haar dienstverlening gecertificeerd met het 'Keurmerk Uitvaartzorg'. Dit kwaliteitskeurmerk van de uitvaartbranche in Nederland staat voor professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Waarom VKG?

Als full-serviceprovider ondersteunt VKG zowel de assurantietussenpersoon als verzekeraars. VKG heeft een breed aanbod in volmacht en provinciale producten en de beurs, op het gebied van Schade-, Leven- én Inkomensverzekeringen. VKG is dan ook de full-serviceprovider met de meest uitgebreide toegang tot de verzekeringsmarkt in Nederland. Het extranet van VKG wordt gezien als het assurantie-totaalpakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding in de markt.

Over PC Hooft

PC Hooft is de verzekeraar en verzorger van uitvaarten. De roots van PC Hooft liggen in Amsterdam, maar het werkgebied beslaat heel Nederland. PC Hooft exploiteert en beheert crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra en heeft een zelfstandig verzekeringsbedrijf. PC Hooft regelt en verzorgt al ruim 80 jaar lang uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is onverkort een kwalitatieve uitvaart te verzorgen voor een scherpe prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden.

PC Hooft

Postadres: Postbus 75124 1070 AC Amsterdam

Bezoekadres: Kabelweg 22 Amsterdam

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klanteninformatie: telefoon (0800 5080) tussen 08.00 en 17.00 uur

Over VKG

Voor het afsluiten van verzekeringen kan de particulier of ondernemer terecht bij specialisten op dit gebied, de assurantietussenpersoon. Als full-serviceprovider ondersteunt VKG zowel de assurantietussenpersoon als verzekeraars. Via ons extranet heeft elk assurantiekantoor toegang tot een geavanceerd assurantie-totaalpakket voor zijn relaties.

VKG - Van Kampen Groep

Boedijnhof 153

1628 SH Hoorn

Postbus 1015

1620 KA Hoorn

Telefoon 0229 28 78 88

www.vkg.com