Arnoud de Bruïne (1983) is geboren en opgegroeid in Winterswijk en heeft het afgelopen jaar de opleiding HBO Communicatie afgerond. Binnen Vanadis wordt Arnoud, als ondernemer, in alle facetten van de uitvaartbegeleiding opgeleid.

De duurzame economische bedrijfsvoering van Vanadis
Bijzonder aan Vanadis uitvaartverzorging is dat Arnoud zonder inbreng van kapitaal binnen het bedrijf als medeondernemer aan het werk kan. Het dragen van verantwoordelijkheid binnen een organisatie leidt tot grotere werkvreugde en een beter gezamenlijk resultaat. Met de stichting Sleipnir als gemeenschappelijke stille vennoot werkt Vanadis met zes andere bedrijven samen zonder dat zij privé-vermogen opbouwen. Het bedrijfsvermogen wordt ingebracht door de Stichting Sleipnir en dient als voertuig voor de ondernemerscapaciteiten van de betrokken ondernemers. Gezamenlijk kunnen zij zich volledig richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en/of diensten. Het kapitaal dat zo beschikbaar komt is niet voor eigen gewin maar wordt door de stichting, in samenspraak met de ondernemers, maatschappelijk verantwoord besteed. Zo streven de ondernemers naar maatschappelijke vernieuwing en betere sociale verhoudingen binnen de bedrijfsorganisaties. Jonge mensen met ambitie kunnen zo, zonder inbreng van eigen kapitaal maar goed begeleid, ondernemer worden. Er is een overzichtelijke financiële situatie en door de mogelijkheid van in- en uitstappen van de ondernemers is de continuïteit van het bedrijf in de toekomst gewaarborgd.

Vanadis uitvaartverzorging ondersteunt op bijzondere en milieubewuste wijze bij alle aspecten van de uitvaart.
Vanadis uitvaartverzorging CV is een klein maar creatief dienstverlenend bedrijf. In de kwetsbare periode rond een overlijden hebben de nabestaanden behoefte aan eerlijke begeleiding en de overledene aan oprechte zorg. Frank Dekker, oprichter van Vanadis, heeft het vermogen om nabestaanden in deze periode te steunen en beschikt over de logistieke kwaliteiten om een uitvaart creatief en geheel naar wens te laten verlopen. Vanadis heeft alles rondom de uitvaart in eigen beheer: de laatste verzorging, het vervoer, het maken van de kaarten en de gehele uitvoering van de uitvaartdag zelf.