Yarden komt hiermee tegemoet aan de vraag om op elk moment van de dag een speciaal arrangement aan te bieden dat past bij een sfeervolle condoleance.

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging, is verheugd over dit nieuwe aanbod. “De uitvaartwensen van de overledene en de nabestaanden staan bij ons centraal. Door deze nieuwe arrangementen toe te voegen aan ons huidige productaanbod, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Of men nu kiest voor onbeperkt koffie en thee met zoete lekkernijen, of men wil liever genieten van prosecco met canapés, voor iedereen hebben wij een passend arrangement. We proberen de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Een avondplechtigheid met fakkels en vuurkorven en aansluitend een buffet voldoet aan de groeiende vraag van klanten om de plechtigheid een unieke sfeer en ambiance mee te geven.”

Alle arrangementen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige horecaproducten. Iedere dag vers en met zorg bereid. “Dit sluit naadloos aan bij de hoge eisen die wij stellen aan onze dienstverlening. Gastvrije bediening en smaakvolle gerechten dragen bij aan het sfeervol en gepast afscheid nemen van een dierbare. We zijn continu op zoek naar verbetering om de herinnering zo waardevol mogelijk te maken.”

Een overzicht van de culinaire arrangementen is te vinden op www.yarden.nl.