Voorafgaand aan de tocht door de stad heeft in het Maasgebouw bij het stadion een herdenkingsdienst plaats, die om 13.00 uur begint. Zowel de uitvaartplechtigheid als de dienst is alleen toegankelijk voor genodigden. Supporters kunnen de herdenkingsdienst via videobeelden volgen in een van de zalen in De Kuip of op een van de schermen in de binnenring van het stadion. Na afloop kunnen de fans een erehaag vormen bij het begin van de rouwstoet, die rond 14.45 uur vertrekt.

De stoet zal langs het beeld van Moulijn bij De Kuip rijden en vervolgens door Rotterdam naar Hofwijk trekken. Op de Coolsingel krijgen supporters opnieuw de gelegenheid een erehaag te vormen. De plechtigheid in het uitvaartcentrum begint om 16.00 uur.

Feyenoord heeft in het Maasgebouw een condoleanceregister geopend voor Moulijn. Het is ook mogelijk om via een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) medeleven te betuigen. Alle condoleances die bij de Rotterdamse club binnenkomen, worden gebundeld en aan de familie overhandigd.